1/6

De jongste leeftijdsgroep waar The MON€Y SCHOOL mee werkt, is de  groep 8 tot en met 12 jaar. In 8 workshops leren de kinderen omgaan met geld, zodat ze als volwassene een gezonde financiële basis hebben. Hiernaast wordt ook aandacht besteed in de lessen aan talentontwikkeling, de dromen voor de toekomst en nadenken over gezondheid.

In de workshops leren de kinderen:

1. verstandige keuzes te maken omtrent geld.

2. reclame de baas blijven door bewustwording over de invloed die reclame op je kan hebben.

3. Bankzaken. De leerlingen leren wat een bank is, wat je daar kan en hoe geld gemaakt wordt bij de bank.

4. Zelf geld verdienen. De leerlingen leren hoe het voelt om geld te verdienen en dat je geld maar 1x uit kan geven.

5. Sparen & Lenen. Als laatste leren de leerlingen over geld opzij zetten en wat de voor en nadelen zijn van sparen.

PROGRAMMA 8-12 JAAR