MON€Y WALKS

BEKIJK DE 5 MON€Y WALKSHOPS IN AANLOOP NAAR HET MON€Y SYMPOSIUM

JIJ?

1.     22 mrt 11 uur      2.    23 mrt 11 uur       3.    24 maart 11 uur    4.    25 maart 11 uur   5.    26 maart 11 uur

KINDERBURGEMEESTER

STELLA DE SWART

UZZIEL BARKERS

CARMEN VAN GINKEL

Feestelijke aftrap van Money School activiteiten in de GeldWeek met Kinderburgemeester van Amsterdam, Kinderraadslid Ai-Lin, Magnus en Diversiteitsland / MON€Y SCHOOL directeur Salih Türker. Wat willen zij tegen armoede doen? Bekijk de wandeling!

Als adviseur - ervaringsdeskundige doorbreekt zij het taboe over armoede en schulden. "Zelf ben ik rijk geworden door me kwetsbaar op te stellen!" Een verhaal over verbinding maken met je hart, durven falen en praten over armoede en schulden.  Bekijk haar wandeling hier!

Als jonge ondernemer (23 jaar) is hij een rolmodel en gastdocent voor Money School. Hoe praat hij met jongeren over geld? Hoe inspireert hij ze? En hoe houdt hij ook nog zijn 2 bedrijven lopend? Bekijk hier zijn wandeling!

Als onderwijsdeskundige voor MON€Y SCHOOL wisselt Carmen van gedachten met ouders over de financiële

opvoeding van hun kinderen. Ben jij benieuwd naar geld-opvoedtips en MON€Y SCHOOL. Bekijk haar wandeling hier?

Als bewindvoerder geeft Jonna hulp bij geldzaken. Zij. wordt blij als haar client vertelt gelukkig te zijn nu er geen post (lees aanmaningen) meer binnenkomt. Hoe regelt zij dit? ​Bekijk haar wandeling hier

JONNA VAN DER GROEF

Nodig zelf iemand, een organisatie uit om te wandelen.

Stappenplan:

1. Maak op je socials bekend dat je meewandelt. Vraag je badge hier aan.

2. Deel jouw aanbod of specifieke vraag.

3. Maak je match, spreek een datum en tijd af en zet samen stappen door geldverhalen te delen.

4. Hou ons op de hoogte via #MoneySchool. En/of stuur een mailtje met jullie hoogtepunt en een foto naar: carmen@diversiteitsland.nl

aanmelden