Aanmelding Symposium gestart!

February 23, 2018

Hoe doorbreken we SAMEN de erfelijkheid van armoede?

In de Week van Het Geld: 14 maart 2018 van 13.30-17.30 uur Grand Café Genieten.

Oranje-Vrijstaatplein 2 (naast Stadsloket Oost)

Beste samenwerkingspartner,

Helaas leven nog veel kinderen en jongeren in armoede. Hierdoor kunnen zij zichzelf niet voldoende ontwikkelen en zich buitengesloten voelen. MON€Y SCHOOL van Stichting Diversiteitsland wil kinderen en jongeren leren hoe zij goed omgaan met geld en een succesvolle toekomst tegemoet gaan. Zo doorbreken we de erfelijkheid armoede en daar hebben we jullie als samenwerkingspartner ook voor nodig!

We nodigen jullie uit voor ons symposium om 10 jaar Stichting Diversiteitsland te vieren en inspiratie op te doen door kennis en ervaringen uit te wisselen. Onze partners vanuit overheden, fondsen, maatschappelijk organisaties en bedrijven nodigen we van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Door samen te werken zorgen we ervoor dat kinderen en jongeren in kwetsbare situaties succesvolle Amsterdammers van de toekomst worden.

We verwelkomen je graag op 14 maart. Schrijf je zsm in via deze link.

Pas als je van MON€Y SCHOOL een bevestiging hebt ontvangen (1 week voor start) is je aanwezigheid bij het symposium definitief. Dus meld je snel aan.