Symposium MON€Y SCHOOL
financiële weerbaarheid voor kinderen & jongeren
Samen doorbreken we de erfelijkheid van armoede

In de Week van Het Geld: 27 maart 2019. Inloop 11:30 uur met lunch. Start 12.15. Einde 17.15 uur.

Locatie: Mirror Center. Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam.

Beste samenwerkingspartner,

Helaas leven nog veel kinderen en jongeren in armoede. Hierdoor kunnen zij zichzelf niet voldoende ontwikkelen en zich buitengesloten voelen.

MON€Y SCHOOL, programma van Stichting Diversiteitsland wil kinderen en jongeren leren hoe zij goed omgaan met geld en een succesvolle toekomst tegemoet gaan. Er is ook aandacht voor een gezonde en duurzame leefstijl en ouders worden betrokken. Zo doorbreken we de erfelijkheid van armoede en kunnen jongeren bouwen aan een succesvolle toekomst. Daar hebben we jullie als samenwerkingspartner ook bij nodig!

We nodigen je uit voor het symposium om inspiratie op te doen, kennis en ervaringen uit te wisselen en nieuwe partnerschappen aan te gaan. De voorbereiding vond plaats met de Hogeschool van Amsterdam. Door samen te werken zorgen we ervoor dat kinderen en jongeren in kwetsbare situaties de succesvolle Amsterdammers van de toekomst kunnen worden.

We verwelkomen je graag op 27 maart.