Fabian Kahlman- 30 jaar, Zwaag

Een HR-afstudeerproject uitvoeren binnen de non-profit sector? Tuurlijk waarom niet, ik had zelf al ervaring in deze sector, maar voor een vrijwilligersorganisatie? Nee dat is voor mij een eerste keer, maar wel leuk en uitdagend! Met een aantal maanden heb ik samen met mijn mede HR-consulenten passende HR-ontwerpen mogen ontwikkelen die op basis van verschillende stakeholders (opdrachtgever, vrijwilligers & stagiairs) tot stand zijn gekomen. Doordat je “met” anders iets ontwikkeld en niet “voor” iemand kan Money School een wel overwogen stap maken om haar financiële educatie aan meer jongeren over te brengen. Dus wil jij meer ervaring op doen in de non-profit sector en dan in het specifiek voor een vrijwilligersorganisatie waarbij je echt een verschil kunt maken? Denk dan zeker aan The Money School.

Byanca Ng – 21 jaar, Amsterdam

Gedurende acht weken heb ik en mijn medestudenten de kans gekregen om een onderzoek te verrichten binnen The money school betreffende employer branding. Zelf ben ik meer aangetrokken tot profit organisaties, echter, na de eerste dag viel het me op hoe relevant de visie van The Money School werkelijk is. Ik heb namelijk in een vroege stadium geleerd hoe ik met geld moest omgaan en uit een gezin met eerste generatie ouders was dit niet altijd even makkelijk. Om die reden vind ik het van belang dat kinderen vanaf jong af aan educatieve lessen ontvangen over financiën en dat deze lessen worden verzorgd door vrijwilligers die hier ‘hart’ bij hebben. Mooi dat ik door middel van mijn onderzoek mijn steentje hier heb mogen bijdragen,

nu alleen jij nog :).

Isabelle Hamersma- 27 jaar, Amsterdam

Voor mijn laatste jaar voor de opleiding Human Resource Management had ik het genoegen om een onderzoek te mogen verrichten bij The Money School gericht op het employer brand. Want hoe haal je de juiste vrijwilligers binnen en waarom besluiten mensen om zich als vrijwilligers in te zetten? Voor mij is het enorm van belang dat je als kind al in aanmerking komt met educatie omtrent financiën. Daarom zou ik zeker verbonden willen blijven aan The Money School, zodat kinderen in een vroeg stadium bewust zijn over hoe met geld om te gaan en wat daar allemaal bij komt kijken. Daar wil ik in de toekomst zeker aan bijdragen!

Victor Gunnewijk – 26 Jaar, Rotterdam

Tijdens mijn laatste jaar heb ik een HRM-afstudeeropdracht bij the money school gedaan. De opdracht ging over het vergroten van het employer brand. In mijn periode bij the money school heb ik veel geleerd! De medewerkers binnen The Money School zijn erg open en staan altijd klaar om je te helpen. Dit staat voor mij echt in lijn met wat een organisatie als The Money School moet uitstralen. Tevens ben ik zeker van mening dat het bijbrengen van financieel educatie aan van groot belang is. Niet iedereen krijgt dit mee vanuit huis en/of vanuit school. The Money School leert op een leuke en actieve manier hoe om te gaan met geld.